HoHoManager – De beheer-app voor vakantieappartementen en vakantiehuizen

Toen ik mijn privé-vakantieappartementen huurde, kwam ik behoorlijk praktische administratieve problemen tegen.

Het verzorgen van gastkalenders, gastgegevens, het boeken van extra regels en niet in de laatste plaats de facturering zelf, gebeurt meestal handmatig of met spreadsheet- en tekstverwerkingsprogramma’s.
Dit is een meer uitvoerbaar maar vaak arbeidsintensief en soms foutgevoelig proces. De gedeeltelijke automatisering – bijvoorbeeld door integratie van VBA-macro’s – helpt alleen voorwaardelijk. Bovendien zijn slechts een paar verhuurders in staat om zelfstandig hun eigen betrouwbare macro’s te schrijven.

Natuurlijk zijn er hulpmiddelen op de markt die huisbazen ondersteunen – dit zijn voor “kleine” verhuurders die slechts een paar kamers huren (vaak slechts één), maar vaak te duur en vaak veel te machtig.

De HoHoManager-app die ik heb ontwikkeld, is de kosteneffectieve app om eigenaars en hosts van vakantiehuisjes, hutten en kamers te helpen bij het administratieve werk. Met de HoHoManager-app kunnen gasten en kalenders worden beheerd en facturen worden aangemaakt en verzonden. De verwerking van reiswijzigingen (annuleringen, wijzigingen van reisdata) en aanvullende diensten (bijvoorbeeld parkeren, schoonmaak, wasservice, enz.) Wordt ook ondersteund.
Probeer de HoHoManager – de eerste 7 dagen zijn gratis – slechts een paar functies zijn beperkt.

Als u suggesties voor verbetering heeft, merkt u fouten of iets dergelijks, geef dan feedback aan support@HoHoManager.com.

Veel plezier & groeten
Oliver